Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix: Vi vil tilføye nyere og bedre filmer

Date: 27/05/2014 | 1 kommentar

norge-netflix-no-300x200De norske Netflix-medlemmene har lenge klaget over et gammelt og dårlig utvalg på streamingtjenesten i Norge. Nå ser det derimot ut til at Netflix vil imøtekomme de kritiske stemmene. Ved en teknologikonferanse i Boston, uttalte David Wells, Chief Financial Officer hos Netflix, nemlig at de vil tilføye mer kvalitetsinnhold til filmtjenesten. Det skriver The Hollywood Reporter.

-”Vår hensikt er å fortsette med å utvide innholdet på streamingtjenesten”, fortalte David Wells, og dette skulle være med fokus på nyere og kvalitetsmessige bedre titler som folk kjenner til. I tillegg vil utvalget av eksklusive titler også utvides så Netflix kan konkurrere med de andre streamingtjenestene.

David Wells uttalte også at hver gang Netflix offentliggjorde en ny avtale med et filmselskap kunne de se at seertallene steg. Det er dermed ingen hindring for å tilføye mer innhold.

Netflix er imidlertid et børsnotert selskap og derfor er de også forpliktet til å tjene penger, men hvis de blir tilbudt en stor avtale er de villige til å gå på kompromiss med overskuddet. ”Vi er forpliktet til å skape større omsetning, men vi er også forpliktet til å lage et godt og langsiktig produkt. Hvis vi får muligheten til å inngå en avtale er vi villige til å fryse omsetningen i et par kvartaler for innhold som vil styrke streamingtjenesten”, poengterer David Wells.

Uttalelsene om bedre og nyere titler kom umiddelbart etter at streamingtjenesten annonserte prisstigninger i det meste av verden. Denne prisstigningen skal tilsynelatende være med til å forbedre utvalget på Netflix.1 kommentar til Netflix: Vi vil tilføye nyere og bedre filmer

  1. Kjetil - kl. 18:45, 29-05-2014:

    Tror det når jeg ser det.

Skriv kommentar