Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix vil annullere flere serier i fremtiden

Date: 25/07/2017 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix lager alt for mange populære serier og bør droppe flere av dem i fremtiden. Denne oppsiktsvekkende uttalelsen kommer fra Reed Hastings, direktør hos Netflix, i et intervju med CNBC til Code Conference.

‘Marco Polo’, ‘Bloodline’, ‘Hemlock Grove’ og ‘The Get Down’ er noen av de få Netflix-seriene som streamingtjenesten har gitt dødsstøtet de siste årene, og det er altfor få mener Reed Hastings;

-”Vi er nødt til å ta flere sjanser og teste ut flere vanvittige konsept og historier, dette da vår annuleringsrate samlet sett er altfor høy. Ved å droppe noen flere serier får vi også noen, som bliver helt utrolig populære, som feks. ’13 Reasons Why’, heter det fra Netflix-direktøren.

Denne uttalelsen har naturligvis skapt endel debatt blant fangrupper av diverse Netflix-serier i frykt for at nettopp deres favorittserie snart blir droppet. Innholdssjefen hos Netflix, Ted Sarandos, oppfordrer imidlertid til besinnelse og kom forleden med en utdypning;

-”Dersom du lager serie-hit på hit, er du nødt til å spørre deg selv, forsøker vi hardt nok? Er vi for konvensjonelle?”

Om det bliver avlyst flere Netflix-serier i fremtiden vil tiden vise, men uttalelsene antyder at streamingtjenesten i fremtiden vil ta større sjanser for å få større suksess med sine serier.

De to seriene ’The Get Down’ og ’Sense8’, som ble annullert forrige månede var blant de dyreste tv-seriene i produksjon, med en pris per episode på henholdsvis $12 millioner og $9 millioner.
Skriv kommentar