Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix vil ha over 700 originale filmer og serier i 2018

Date: 29/04/2018 | Ingen kommentarer

Det er ingen hemmelighet at Netflix investerer massivt i originale filmer og serier, således kan streamingtjenesten tilby sine medlemmer et unikt og eksklusivt utvalg.

Alene i 2018 vil Netflix bruke 50 milliarder norske kroner på originalt innehold, som blant annet inkluderer 80 spillefilmer.

De siste års enorme investeringer i originale filmer og serier betyr at Netflix biblioteket i slutten av 2018 vil inneholde mer enn 700 originale titler – alt fra filmer, serier, dokumentarer til reality, talkshow og stand-up.

Dette fortalte David Wells, CFO hos Netflix, på en mediekonferanse i San Francisco tidligere i uken.

Ut av de 700 originale filmer og serier vil 80 av dem være lokalprodusert utenfor USA. Dette gjelder blant annet den tyske ´Dark´, meksikanske ´Club de Cuervos´, italienske ´Suburra´, samt den kommende norske Netflix serien ´The Rain´.

Det er dessuten ikke noe som tyder på Netflix er på vei til å endre sin strategi, siden David Wells uttaler «Vi vil fortsette å tillegge mer innehold – det fungerer og styrker tilstrømningen av nye medlemmer».

De mange nye originale titlene også er årsaken til at utvalget av filmer og serier i Norge er større enn noensinne, da egenproduksjonene – med få unntak – får premiere over hele verden. Det totale antallet titler på Netflix Norge er over 3000 – mot knappe 2000 da Netflix ble lansert i Norge for litt over 5 år siden.

Netflix har over 110 millioner betalende medlemmer over hele verden.
Skriv kommentar