Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix vil lage fire blockbuster-filmer i året

Date: 06/10/2017 | Ingen kommentarer

Netflix er kjent for sine originalserier av høy kvalitet, men streamingtjenesten vil også være kjent for sine filmer og derfor sjøsetter Netflix nå en ny strategi, som skal sette filmtjenesten på verdenskartet.

I desember har Netflix premiere på den selverklærte storfilmen ‘Bright’, som blant annet har Will Smith (Bad boys) og Joel Edgerton (Exodus: Gods and Kings) i hovedrollene; og ifølge Netflix vil denne være startskuddet for streamingtjensten sin filmsatsing og samtidig sette nye standarder.

Slik lyder det fra Ted Sarandos, innholdssjef hos Netflix i et intervju med det amerikanske magasinet Variety.

-«Jeg vil ikke sette forventningene alt for høyt,» uttaler Ted Sarandos. «Men jeg tror at det vil være mer enn et avgjørende øyeblikk for vår filmsatsing. Filmen er utvilsomt en blockbuster, som passer til lørdagskvelden.»

‘Bright’ er regissert av David Ayer (Fury, Suicide Squad, Training Day) og har eksklusiv premiere på Netflix den 22. desember 2017. Se en trailer til filmen her: Trailer. Wil Smith kjemper mot fantasifulle vesen i ’Bright’.

Den nye filmen med Will Smith er imidlertid ikke den eneste blockbuster fra Netflix som man kan se fram til. I intervjuet forteller Ted Sarandos nemlig at streamingtjenesten hvert år vil utgi opptil fire filmer, som kan betegnes å være blockbusters og ”must-sees”.

Filmene skal være av samme kaliber som blant annet ’Wonder Woman’, som ble sommerens helt store kinohit og en film som fikk mye omtale i media.

’Mute’ er navnet på enda en kommende storfilm fra Netflix. Dette er en futuristisk thriller regissert av Duncan Jones, som står bak ’Moon’, ’Warcraft: The Beginning’, ’Source Code’ mm., mens Alexander Skarsgård, Paul Rudd og Justin Theroux alle medvirker. ’Mute’ forventes å få premiere i 2017.Skriv kommentar