Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix vil lage flere nye serier hver måned

Date: 02/01/2015 | Ingen kommentarer

netflix-norge-300x199Streamingtjenesten Netflix vil utvide deres portfolio av egenproduksjoner eksplosivt de neste par årene og forventer å kunne ha premiere på en ny original film, serie eller sesong annen hver uke.

Det var i forbindelse med UBS Global Media and Communications Conference i New York, at Ted Sarandos, Chief Content Officer hos Netflix, avslørte streamingtjenestens fremtidige planer. Det skriver Advertising Age.

Netflix har på nåværende tidspunkt laget 9 originale serier, inklusiv den kommende Marco Polo og fengselsdramaet Orange is The New Black, og hvis Netflix skal nå målet om å ha premiere på en ny serie eller sesong hver 14.dag skal streamingtjenesten utvide deres katalog til 20 originale produksjoner, avslørte Ted Sarandos. Det skal skje innenfor de neste 5 årene.

Netflix ønsker i siste ende være verdens største produsent av originalt innhold, poengterte Sarandos.

Målet er derimot ikke kun å lage serier som treffer alle streamingtjenestens 50 millioner medlemmer, men å fokusere på å skape serier som treffer spesifikke regioner. For eksempel som det er tilfellet med Lilyhammer, som er filmet i Norge. Netflix er videre allerede i gang med å lage spansk –og fransktalende serier som har til formål å skape interesse for filmtjenesten i disse regionene.
Skriv kommentar