Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix viser nå når filmer og serier fjernes

Date: 23/03/2017 | Ingen kommentarer

Noe av det mest frustrerende med Netflix har vært at man aldri kan vite med sikkerhet om din favorittfilm eller serie vil forsvinne fra streamingtjenesten innen den nærmeste fremtid.

Netflix medlemmene har derfor i lang tid etterspurt en oversikt over hvilke titler, som snart fjernes fra utvalget, noe Netflix flere ganger har avvist.

Nå virker det imidlertid som om Netflix har imøtekommet den store etterspørselen fra sine medlemmer tross alt. De har således startet med å informere om når enkelte titler fjernes fra utvalget.

Dette opplyser flere Netflix medlemmer til Flixfilmer.no.

Informasjonen om utløpsdato kommer imidlertid kun frem når man starter avspillingen av en gitt tittel. Her vil en beskjed poppe frem på skjermen i noen få sekunder og informere om den spesifikke filmen eller serien snart forsvinner og gir også en dato for siste tilgjengelige dato.

Det er således ikke mulig å danne seg en oversikt over alle filmer og serier, som er nær ved å forsvinne fra utvalget. Man kan imidlertid få beskjed om at serien man starter å se snart vil fjernes fra utvalget og man kan dermed unngå å starte å se på en serie som snart forsvinner.

Funksjonen er muligens enda i testfasen og det er dermed ikke sikkert at alle Netflix medlemmer kan se informasjonen på nåværende tidspunkt.

Netflix har tidligere vist utløpsdatoene, men dette er mange år siden, og informasjonen ble fjernet etter en stor mediestorm i USA da det på et tidspunkt forsvant mer enn 2000 filmer og serier fra det amerikanske utvalget på en enkelt dag. Netflix fjernet dermed utløpsdatoene for å unngå eventuell negativ omtale. Det er imidlertid kjent at Netflix har et dynamisk utvalg av filmer og serier, som derfor forsvinner for å bli erstattet med nye. Men uten informasjon om når titlene forsvinner gjør Netflix det vanskelig for sine medlemmer å vite når de må se en bestemt tittel før den er borte.Skriv kommentar