Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix viste programmer på Berlinalen

Date: 07/03/2015 | Ingen kommentarer

netflix-comedy-stand-up-300x200Streamingtjenesten Netflix var for første gang representert på den internasjonale filmfestivalen i Berlin, også kalt Berlinalen. Her presenterte Netflix et unikt innblikk i fire kommende programmer og serier.

De fire titlene Netflix viste frem var Better Call Saul, som allerede har hatt premiere, thriller serien Bloodline, samt de to nye programseriene Chef’s Table av David Gelb (Jiro Dreams of Sushi) og What Happened, Miss Simone? om den legendariske musiker Nina Simone. Seriene er med til å demonstrere Netflix’ brede fokus på innhold. Alle fire seriene vil kunne ses eksklusivt på Netflix i løpet av 2015.

De fire titlene på Berlinalen er kun et lite utplukk av de mer enn 300 timers eksklusive Netfix programmene som får premiere på Netflix i 2015. Netflix’ egne produksjoner tilbyr noe for alle, fra barn til besteforeldre og omfatter tv-serier, barneprogrammer, animerte serier, spillefilmer, dokumentarer, doku-serier og stand-up comedy.

”Berlinalen er et fantastisk vindu for visning av den brede og høye kvaliteten av programmer, som adskiller Netflix fra andre streamingtjenester” sier Ted Sarandos, chef innholds officer hos Netflix.

”Vi er glade for å kunne vise et utvalg av Netflix’ programmer på Berlinalen”, uttaler festivaldirektør Dieter Kosslick. ”Det er en klar global utvikling mot internett-tv, og derfor er programmer fra Netflix et skritt mot fremtiden”.Skriv kommentar