Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix
Nye filmer og serier på Netflix

Eieren av en mislykket nattklubb inviterer venner, fiender og merkelige festløver til en siste, tøylesløs nyttårsfest.

15/06Hook

Hook er et eventyr fra Steven Spielbergs magiske verden hvor Robin Williams spiller den voksne Peter Pan og Dustin Hoffman innehar rollen som den slemme Kaptein Krok.

Denne oppveksthistorien forteller om reisen til Pi, en indisk gutt som er eneste overlevende etter et forlis. Basert på Yann Martels bestselgende roman.

Bli med på moroa når Little-familien adopterer en artig gutt som heter Stuart, som ligner på en mus. Mr. Og Mrs. Little forelsker seg i Stuart med én gang.

Rødpandaen Retsuko er lei av den lite givende kontorjobben og får ut frustrasjonen ved å synge death metal på karaoke etter jobb.

For at sikre sig en knoglemarvstransplantation indgår en skuespillerinde med leukæmi en ægteskabspagt med en ung direktør, men kærlighed og hemmeligheder kommer i vejen.

De ansatte må håndtere krigens grusomheter, naziregimet og eugenikk på Charité sykehus i Berlin i 1943.

En legestudent får tøffe lærepenger om sykehuslivet, og overlever intens jobbtrening under ledelse av en briljant overlege.

En lat bankansatt og de to dumme vennene hans vil hevne seg på arbeidsgiveren og legger planer for å gjennomføre et detaljert, men kleint kupp.

Jessica Jones hjemsøkes av en traumatisk fortid og bruker evnene som privatdetektiv til å finne sin mishandler før han kan skade andre.

En politimann fra New York og kona hans er på en etterlengtet reise til Europa, der de må prøve å løse et forbløffende drap om bord på yachten til en milliardær.

Hundrevis av traumatiserte flyktningebarn i Sverige unnviker livets usikkerheter ved å utvikle den komalignende sykdommen resignasjonssyndrom.

Nye intervjuer og en oppdatert analyse av bevisene kaster lys over mordet på tre jenter fra Alcàsser i Spania i 1992, og den store påvirkningen saken har hatt på landet.

14/06Leila

I en nær framtid der et tyrannisk regime segregerer samfunnet, omgår en kvinne systemet for å lete etter datteren som ble tatt fra henne for flere år siden.

En enkemann som leder en spesiell politienhet for nettkriminalitet, slår seg sammen med en tidligere hacker i jakten på teknologiske forbrytere som terroriserer Belgia.

Deltakerne i dette konkurranseprogrammet har vært våkne i 24 timer, og snubler seg gjennom både sære og dagligdagse utfordringer for å kunne vinne en million dollar.

Oprah Winfrey snakker med de renvaskede mennene som var kjent som Central Park Five, og skuespillerne og produsentene som forteller historien deres i When They See Us.

Finn flere nye filmer og serier på Netflix Norge