Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix
Nye filmer og serier på Netflix

Gru mister jobben etter å ha mislyktes i å arrestere en superskurk som var barnestjerne på 80-tallet, men får en større familie når han oppdager at han har en tvilling.

Melinda trekkes inn i en spiral av hevngjerrig raseri når hun oppdager at mannen hun støttet – både finansielt og følelsesmessig – i årevis har forrådt henne.

22/03The OA

Syv år etter at hun forsvant fra hjemmet sitt, kommer en ung kvinne tilbake med mystiske nye evner, og rekrutterer fem fremmede personer til et hemmelig oppdrag.

I denne freidige biografiske filmen basert på den bestselgende boken til Mötley Crüe må fire utskudd fra Los Angeles takle gigantiske oppturer og katastrofale nedturer.

Vera utnytter en feil i tidrommet for å redde livet til en gutt 25 år tidligere, men det resulterer i at hun mister sin egen datter, som hun slåss for å få tilbake.

Delhi er i sjokk etter en gjengvoldtekt, og visepolitimester Vartika Chaturvedi leder en omfattende jakt på gjerningsmennene. Basert på Nirbhaya-saken fra 2012.

Charlie lager morsomme historier med forskjellige former og trenger din hjelp. Dra på eventyr i verdensrommet, Det ville vesten – og hjemme i stua.

Drapet på tre medlemmer av Miami Showband sendte sjokkbølger gjennom Irland i 1975. En av de overlevende nekter å gi seg i jakten på sannheten.

En erfaren etterforsker må konfrontere egne fordommer og spøkelser fra fortiden når han får en ny og dyktig partner i en rekke drapssaker i Roma.

Eiendomsmeglerne i The Oppenheim Group selger luksuslivet til velstående kjøpere i Los Angeles. Dramaet tilspisser seg når en ny megler begynner i firmaet.

En husmor på 50-tallet reiser til Rio de Janeiro for å møte ektemannen, men finner ut at han har forlatt henne. Hun bestemmer seg for å bli og åpner en nattklubb.

Etter attentatet på den meksikanske presidentkandidaten Luis Donaldo Colosio i 1994 kjemper hans dødssyke kone for å finne sannheten. Basert på virkelige hendelser.

Følg Rolling Stones når den ikoniske gruppen avslutter turnéen i Latin-Amerika med å være det første rockebandet som spiller på Cuba.

Passasjerer og mannskap på en regelmessig weekendtur mellom Los Angeles og Las Vegas satser alt på gjøre sine kjedelige liv litt bedre.

Med lidenskap og besluttsomhet ble Antoine Griezmann en av verdens beste fotballspillere og verdensmester til tross for at han ikke rager så høyt over bakken.

Hun er den mest usannsynlige kandidaten som noen gang har fått jobb som reporter, og holder alle på tå hev med sin eksentriske væremåte.

Princess Buttercup og Westley må overvinne dårlige odds for å finne lykken blant seksfingrede sverdsvingere, uvanlig store gnagere og mye mer.

Finn flere nye filmer og serier på Netflix Norge