Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Ny animasjonsserie for de yngste på Netflix

Date: 19/10/2014 | Ingen kommentarer

king-kong-of-the-ape-netflix-animation-no-236x300Kong – King of Apes er navnet på en helt ny computer-animert serie for barn. Serien får eksklusiv premiere på Netflix i starten av 2016, men før premieren på Netflix kommer det først en spillefilm, som deretter følges opp av serien som skal være på 12 episoder.

Den nye animasjonsserien er skapt av Avi Arad, som tidligere har vært involvert i filmer som Spider Man, X-Men, Iron Man og The Incredible Hulk. Han har også laget barneserien Pac-Man og The Ghostly Adventures, som er blitt ekstremt populære i USA.

Kong – The King of Apes foregår i år 2050 og gir et nytt og moderne innblikk i den klassiske historien om King Kong. I fremtiden er King Kong fortsatt en av de sterkeste vesener på jorden og mennesker tilber han som en superhelt.

I serien ser fremtiden lys ut for øya Alcatraz i San Francisco, som har blitt forvandlet til et veldig imponerende natur –og dyrelivsreservat på jorden. Da øyens absolutte attraksjon går amok blir King Kong breforskningens fiende nummer 1, men skurken som i første omgang tok King Kong til fange og plasserte han på øya truer nå med å slippe en hær av gigantiske robot-dinosaurer løs. Ironisk nok er King Kong den enste som er sterk nok til å stoppe robotene og den onde skurken. Det er derimot ikke så lett når hele jordens befolkning er etter en, men heldigvis er det tre unge mennesker som kjenner sannheten og vil hjelpe King Kong med å unnslippe så han kan redde menneskeheten.

-Vi er spente på å jobbe med Avi, som har stått bak noen av de mest suksessfulle action –og eventyrfilmene, uttaler Ted Sarandos, Chief Content Officer hos Netflix. Avi Arad tilføyer, ”Jeg har alltid elsket King Kong. Dette er en unik mulighet for å introdusere han som computer-animert (CGI) til barn i hele verden.

Se Kong – King of Apes på Netflix Norge i 2016.
Skriv kommentar