Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Ny «Anne» funnet til Netflix utgaven av Anne fra Grønnebakken

Date: 16/12/2016 | 1 kommentar

Tidligere i år avslørte streamingtjenesten Netflix at de ville lage en ny versjon av den elskede tv-serien Anne fra Grønnebakken hvor man følger den fantasifulle Anne Shirley.

Nå kan Netflix også avsløre hvem som vil bekle rollen som Anne, samt tittelen på den 8 episoder lange Netflix serien, som har fått navnet «Anne».

Den veslevoksne Anne Shirley spilles av den kanadiske skuespilleren Amybeth McNulty, mens de øvrige kanadiske skuespillerne Dalila Bela (Diary of a Wimpy Kid, Once Upon a Time), Corinne Koslo (Sweeney Todd, Best in Show) og Aymeric Jett Montaz (Bellevue, Just for Laughs Gags!) vil spille hennes nærmeste venner.

Dramaserien byr på en såkalt coming-of-age historie, som handler om en outsider, som mot alle odds og utfordringer, kjemper for å finne sin plass her på jorden.

Anne handler om en ung og foreldreløs pike, som etter en barndom preget av misbruk og barnehjem blir tvunget til å bo sammen med en aldrende søster og bror, Marilla (Geraldine James OBE) og Matthew Cuthbert (R.H. Thomson). Over tid endres livene deres betydelig av den 13-årige Annes unike ånd, heftige intellekt og strålende fantasi.

Manuskriptforfatter på serien er den Emmy-vinnende Moira Walley-Beckett, som blant annet har skrevet flere episoder av den populære serien Breaking Bad.

Anne (Anne fra Grønnebakken) får eksklusive premiere på Netflix Norge i 2017.
1 kommentar til Ny «Anne» funnet til Netflix utgaven av Anne fra Grønnebakken

  1. Solveig Johannessen - kl. 14:36, 18-05-2017:

    Hei , når tid kommer neste sesong av Jeg heter Anne

Skriv kommentar