Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Ny dokumentar om maskulinitet på Netflix til mars

Date: 11/02/2015 | Ingen kommentarer

netflix-norge-300x199I mars får den originale dokumentaren, My Own Man, om maskulinitet og komplekse far og sønn-relasjoner premiere på Netflix Norge. Dokumentaren er instruert av David Sampliner, mens den amerikanske skuespilleren Edward Norton har produsert filmen. My Own Man kan ses på Netflix fra 6. Mars.

Da instruktøren Sampliner finner ut av at han skal være far til en liten gutt, frykter han at han skal manne seg opp og grave frem sin skjulte maskuliniteten som han har avvist hele sitt liv. Etter hvert som han fordyper seg i en ny verden av maskuline idealer, herunder stemmetrening, krigsweekender og jakt, innser han at alle veiene fører han tilbake til hans eget engstelige forhold til hans egen far. Med sin nære, morsomme og bevegende tilgang avslører My Own Man de til tider smertefulle sannhetene som ofte ligger usagt imellom fedre og sønner.

”My Own Man er så personlig som filmproduksjon kan bli. Du ser sjeldent en kunstner dokumentere sine egne personlige erfaringer med en så stor åpenhet og på samme tid gi en så dyp innsikt i den universelle utfordringen som ligger i å kommunisere i en familie”, uttaler Edward Norton.

”Da jeg begynte å lage denne filmen, ønsket jeg å dokumentere en opplevelse jeg delte med flere av mine kammerater: å bli en mann og en far i en tid hvor mennenes rolle er under så dramatisk forandring”, siger David Sampliner.

Se dokumentaren My Own Man på Netflix Norge fra 6. Mars.
Skriv kommentar