Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Ny dokumentarserie om mat på Netflix

Date: 11/02/2016 | Ingen kommentarer

cookedliteIld, vann, luft og jord. Det er de fire elementene som er inspirasjonen til de fire episodene i serien som får premiere på Netflix 19.februar.

Fra den bestselgende forfatteren Michael Pollan (The Botany of Desire, The Omnivore’s Dilemma, In Defense of Food), og Oscar-vinnende filmskaperen Alex Gibney (Steve Jobs: The Man in the Machine, Taxi to the Dark Side, Enron: The Smartest Guys in the Room), og et stjernelag av regissører og cinematografer, kommer den originale Netflix-dokumentarserien Cooked. Den utforsker det primale behovet for å lage mat og løfter spørsmålet om vi trenger å komme oss tilbake til kjøkkenbenken for å ta tilbake gamle tradisjoner og komme i balanse igjen.

Hver av seriens fire episoder tar for seg ett av de fysiske elementene som gjennom alle tider har blitt brukt til å forvandle rå ingredienser til innbydende retter gjennom matlaging: ild, vann, luft og jord.

Serien får premiere under Culinary Cinema Program på Berlinale Film Festival den 16.februar, og lanseres globalt på Netflix 19.februar.

Her kan du se traileren:
Skriv kommentar