Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Ny film med Pee-Wee Herman kommer på Netflix

Date: 14/01/2015 | Ingen kommentarer

pee-wee-herman-netflix-norge-238x300En helt ny film med den spektakulære og komiske karakteren Pee-Wee Herman kommer mest sannsynlig på Netflix til nest år. Det skriver bl.a. det amerikanske medie The Wrap.

Pee-Wee Herman er muligens ikke særlig kjent på disse breddegrader, men i hjemlandet USA er de originale filmene og seriene blitt anerkjent og rost til skyene, hvor Pee-Wee Herman hadde sin storhetstid på hovedsakelig 1980 tallet.

Netflix har de seneste ukene lagt til flere show med Pee-Wee Herman til deres streamingtjeneste, heriblant barneprogrammet Pee-Wee’s Playhouse, som er blitt kalt en av de beste kult-seriene gjennom tidene og som nettopp nå kan finnes på Netflix Norge.

Mannen bak karakteren Pee-Wee Herman er den amerikanske skuespilleren og komikeren Paul Reubens, som nok best er kjent for sin rolle i filmen Blow, hvor han ovenfor bl.a. Johnny Depp spiller storsmugleren Derek Foreal. Utover dette har Paul Reubens lagt stemmer til adskillige filmer og serier.

Produksjonen av den nye Pee-Wee Herman filmen skal visstnok starte om få måneder og produsenten bak filmen er Judd Apatow, som tidligere har vært involvert i komediefilmer som Anchorman 2, The 40-Year-Old-Virgin og Pineapple Express.Skriv kommentar