Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Ny Netflix serie; Narcos får premiere i 2015

Date: 02/04/2014 | 1 kommentar

netflix norgeFlixfilmer har tidligere rapportert at streamingtjenesten er i gang med produksjonen av en ny original serie om narkobaronen Pablo Escobar, kalt Narcos. Nå har Netflix offentliggjort at serien, som blir på 10 episoder, får premiere i starten av 2015.

Narcos vil ta utgangspunkt i Medellínkartellet, som var en av verdens mest ambisiøse og voldelige organisasjoner innenfor menneskehandel. Nettverket ble opprettet av Pablo Escobar og bestod primært av narkotikafabrikanter og smuglere. Deres kriminelle aktiviteter inkluderer alt fra kidnapping, våpenhandel, mord og narkotikahandel.

Som tidligere skrevet her på Flixfilmer, har den brasilianske skuespilleren Wagner Moura (Elite Squad) fått rollen som Pablo Escobar og instruktørstolen er gitt til Jose Padilha (Robocop). Utover dette er Eric Newman (Children of Men), Carlos Bernard (Sorcerer’s Apprentice), og Chris Brancato (Hannibal) blitt knyttet til serien som producere.

”Serien vil fortelle den sanne historien om hvordan kokain ble et så stort problem i USA og Europa – og hvordan det hele startet med Medellínkartellet”, uttaler instruktør Jose Padilha. ”Denne versjonen av historien om Escobar blir noe som vi aldri før har sett”, legger Ted Sarandos, innholdssjef hos Netflix, til.

Produksjonen av Narcos begynner snart med Colombia som primær lokasjon. De første 10 episodene av serien får premiere på Netflix i alle land i starten av 2015.1 kommentar til Ny Netflix serie; Narcos får premiere i 2015

  1. Navn - kl. 01:59, 12-04-2015:

    Kan dere få inn flere sesonger av Hawaii five o, white collar og under the dome?

Skriv kommentar