Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Ny serie fra Netflix: Wet Hot American Summer

Date: 05/02/2015 | Ingen kommentarer

Wet-Hot-American-Summer-netflix-no-serie-210x300Gled deg til å se Bradley Cooper, Paul Rudd, Elizabeth Banks, Amy Pehler og alle de andre skuespillerne fra kultfilmen Wet Hot American Summer på Netflix, da streamingtjenesten nettopp har startet produksjonen av en ny serie basert på filmen. Det skriver Deadline.

Det har lenge vært rykter om at Netflix var interessert i å lage Wet Hot American Summer om til en serie og nylig ga Ted Sarandos, Chief Content Officer hos Netflix et hint om at serien var på vei, men nå mener Deadline å vite at opptagelsene allerede er startet og at serien blir på i alt 8 episoder.

Wain og Michael Showalter, som lagde den originale filmen, har også stått bak den kommende serien. Handlingen er ikke avslørt, men ryktet sier at serien kommer til å utspille seg omkring de første dagene på den jødiske Camp Firewood – mot filmens fokus på de siste dagene.

Alle de originale skuespillerne fra komediefilmen skulle visst være med i den nye serien. Det inkluderer dermed Michael Ian Black, Judah Friedlander, Janeane Garofalo, Nina Hellman, Ken Marino, Zak Orth, David Hyde Pierce, Joe LoTruglio, Christopher Meloni, A.D. Miles, Marguerite Moreau, Marisa Ryan, Molly Shannon, Michael Showalter og Kevin Sussmam, samt de fire kjente skuespillerne nevnt først i artikkelen.

Til hvilken dato serien Wet Hot American Summer får premiere på Netflix Norge er enda ikke offentliggjort, men vi holder dere selvfølgelig oppdatert her på Flixfilmer.no.
Skriv kommentar