Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Ny serie fra skaperne av The Matrix på Netflix i juni

Date: 02/05/2015 | Ingen kommentarer

sense8-netflixI starten av 2013 kunne Netflix annonsere at skaperne av The Matrix, V for Vendetta og Babylon5 ville lage en ny science fiction serie, kalt Sesnse8, til streamingtjenesten. Siden den gang har det vært ganske sparsomt med informasjon rundt serien, men nå kan streamingtjenesten endelig avsløre at serien får premiere på Netflix Norge d. 5 juni.

Det er The Wachowskis, som har stått bak The Matrix, Cloud Atlas og Jupiter Ascending, samt. J. Michael Straczynski, som har vært involvert i prosjekter som Babylon5, Changelin og Thor, som står bak serien Sense8.

Sesnse8 følger åtte personer rundt om i verden, som i kjølvannet av et tragisk dødsfall tilknyttes mentalt. De kan se og snakke med hverandre som om at de var på samme sted. Ikke bare skal de finne ut av hva som er skjedd med dem, og blir en del av hverandres liv og hemmeligheter, men de skal også kjempe med en organisasjon som vil fange og drepe dem.

Serien blir på 12 episoder og hver episode vil fokusere på en av de åtte personene. Sense8 var opprinnelig planlagt til å være på 10 episoder, men under produksjonen valgte Netflix å utvide med 2 ekstra episoder. Seriens skapere har videre uttalt at de håper serien vil fortsette med 5 sesonger, da de har historien klar. Netflix har dog ennå ikke annonsert om det eventuelt kommer flere sesonger av Sense8.

I serien medvirker bl.a. Naveen Andrews (Lost), Daryl Hannah (Kill Bill), Brian J. Smith (Stargate Universe), Aml Eysan Ameen (The Maze Runner) og Tuppence Middleton (Jupiter Ascending).

Se sci-fi serien Sense8 på Netflix Norge fra 5. juni.
Skriv kommentar