Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Ny sesong av ‘BoJack Horseman’ lanseres i september

Date: 16/08/2017 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix har nettopp sendt ut en melding, som annonserer at fjerde sesongen av animasjonsserien ‘BoJack Horseman’ får eksklusive premiere på Netflix den 8. september.

Alle avsnitt i sesong 4 vil som vanlig – når det er snakk om Netflix-serier – kunne sees med en gang.

‘BoJack Horseman’ har gjennom livet opplevd flere oppløste ekteskap og har et nærmest dedikert forhold til whisky. Men hjelp fra sin menneskelige makker Todd og sin tidligere elskerinne Prinsesse Caroline vil BoJack igjen entre den store underholdningsscenen.

Hvorvidt BoJack er blitt full av selvtillit eller enda en gang er nede i kullkjelleren hvor drinker og stoffer synes å være den eneste løsningen er ikke kommet frem enda, men Will Arnett er tilbake som stemmelegger på hesten med genser og blazer.

Det samme er Alison Brie, Aaron Paul og Paul F. Tompkins i den melodramatiske komiserien hvor mennesker og snakkende dyr lever side om side.
‘BoJack Horseman’ kan sammenlignes med andre tegnefilmer for voksne som American Dad, Family Guy og South Park, hvor tonen er hard, respektløs og vanvittig.

Serien har vist seg å være en mindre hit for Netflix og streamingtjenesten kunne dermed allerede i 2014 annonsere spesialavsnittet ‘Horsin’ Around’, som viser BoJack før han ble fordrukken og forlatt. Finn spesialavsnittet på Netflix her; ‘Horsin’ Around’.

Se ‘BoJack Horseman’ på Netflix Norge. Sesong 4 kan sees fra den 8. september 2017.
Skriv kommentar