Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Ny sesong av House of Cards på vei

Date: 25/04/2015 | Ingen kommentarer

house-of-cards-season-3-netflix-danmark-300x274Streamingtjenesten Netflix har nettopp avslørt at det kommer en fjerde sesong av den populære serien House of Cards. Produksjonen er allerede begynt og sesong 4 forventes å få premiere i starten av 2016.

I februar hadde tredje sesong av House of Cards premiere på Netflix og selv om noen anmeldere mente serien og historien var gått litt i stå, har Netflix valgt å lage yttligere én sesong. For de som enda ikke har sett sesong 3, kan det godt avsløres at det i slutten av sesongen skjer noe bemerkningsverdig, hvilket naturligvis bygger opp til en ny sesong. At streamingtjenesten dermed velger å lage en sesong 4 er ikke overraskende.

Alle de vante skuespillerne, som Kevin Spacey og Robin Wright, vender naturligvis tilbake i den nye sesongen hvor politikerparet skal bekjempe deres interne problemer samtidig med at de er under stort press fra venner og fiender.

Netflix har oppnådd stor suksess med House of Cards, som var den første egentlige egen-produksjonen fra streamingtjenesten, hvor første sesong ble nominert til 9 Emmys og 4 Golden Globes.
Skriv kommentar