Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Ny sesong av Orange Is the New Black kommer i juni

Date: 16/02/2014 | 1 kommentar

UnknownNetflix har nettopp offentliggjort at den lenge ventede sesong 2 av serien Orange Is the New Black får premiere på streamingtjenesten den 6 juni 2014. Alle de 13 episodene i den nye sesongen vil være tilgjengelige fra denne datoen og kan kun ses på Netflix.

Serien Orange Is the New Black er basert på Piper Kermans’ biografi med samme navn. Piper Kerman ble i 1998 siktet for hvitvasking av penger og smugling av narkotika. Hun erkjente seg skyldig og sonet 15 måneder i et Amerikansk kvinne-fengsel. Alle skuespillerne fra første sesong kommer tilbake i deres gamle roller i den nye sesongen, bortsett fra Laura Prepon, som av uopplyste grunner har valgt å forlate serien. Om dette er hennes eget valg eller om produsenten Jenji Kohan har skrevet henne ut av serien er uvisst. Laura Prepon kommer visstnok tilbake for et par enkelte episoder for å ferdiggjøre historien om hennes karakter, skriver The Hollywood Reporter. I serien spiller Laura Prepon den fengslede Alex Vause.

Allerede innen første sesong hadde premiere, annonserte Netflix at de ville lage en ekstra sesong av serien. Streamingtjenesten følte seg sikre på at serien ville bli en suksess, og man må jo si at folkene hos Netflix hadde rett. Orange Is the New Black er nemlig blitt litt av en suksesshistorie for Netflix. Serien har opplevd veldig stor suksess hos Netflix-medlemmene, spesielt i hjemlandet USA hvor serien har oppnådd samme popularitet som den politiske dramaserien House of Cards. I tillegg har anmeldere uttrykt stor begeistring for serien.

Inntil sesong 2 får premiere, kan du finne Orange Is the New Black sesong 2 på Netflix Norge her: Link.

Se en teaser-trailer til Orange Is the New Black sesong 2 her;1 kommentar til Ny sesong av Orange Is the New Black kommer i juni

  1. Stine m - kl. 12:51, 04-08-2015:

    Hei jeg lurer på om det kommer felerer sesonger av kickin it på Netflix?
    Hvis det gjør når kommer dem?

Skriv kommentar