Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Ny Teaser: Jessica Jones straffer vekkeklokken

Date: 26/10/2015 | Ingen kommentarer

jessica-jones-netflix-serie-300x262Den 20 november er det premiere på superhelt-serien Jessica Jones på Netflix Norge, men hvis du kjenner litt til Marvel universet vil du vite at Jessica Jones ikke er en typisk superhelt.

Nederst i artikkelen kan du finne den seneste teaser-traileren, som viser at Jessica Jones har litt problemer med å stå opp kl 15 om ettermiddagen, etter hva som tilsynelatende ser ut til å være etter en bytur med store mengder alkohol. Når vekkeklokken ringer er Jessica mindre enn glad og hun trykker rimelig hardt på snooze-knappen.

Serien Jessica Jones tar utgangspunkt i hennes liv rett etter hun har droppet jobben som superhelt og heller åpnet et detektivbyrå i Hell’s Kitchen. Hvis dette lyder kjent så er det fordi det er samme miljø som Daredevil er en del av, og man kan derfor forvente at det vil være en del overlaps mellom de to seriene. Det er også blitt annonsert at blant annet Rosario Dawson, som i Daredevil spilles av Claire Temple, vil medvirke i Jessica Jones med samme karakter.

Krysten Ritter spiller Jessica Jones, mens Mike Colter (Luke Cage), David Tennant (Doctor Who), Carrie-Anne Moss (The Matrix, Memento) og Rachael Taylor (Grey’s Anatomy, Transformers) også medvirker i serien.

Se Marvel’s Jessica Jones på Netflix Norge fra d. 20 november. Hele første sesong vil være tilgjengelig på samme tid.
Skriv kommentar