Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Ny trailer til Netflix-dokumentaren om Nina Simone

Date: 31/05/2015 | Ingen kommentarer

what-happend-miss-simone-netflix-danmark-flixfilm-203x300-203x300Opplev virkeligheten som lå til grunne for den legendariske sangerinnen i den originale dokumentaren fra Netflix, What Happened, Miss Simone?, som får premiere på Netflix Norge den 26 juni. Se første trailer fra dokumentaren nederst i artikkelen.

I filmen tegner den Oscar-nominerte instruktøren Liz Garbus et uforglemmelig portrett av denne ikoniske og kontroversielle kunstneren, samt en av sin tids største entertainere, hvor det inngår aldri før offentliggjorte lydfiler opptatt i over mer enn tre årtier. På opptagelsene forteller Nina sin livshistorie til journalister og forfattere. Fra flere enn 100 timers opptagelser flettes Ninas livshistorie sammen – fortalt i store trekk med hennes egne ord.

Sjeldne konsertopptagelser og arkiverte intervjuer, sammen med dagbøker, brev og intervjuer med Ninas datter, Lisa Simone Kelly, venner og samarbeidspartnere, samt annet eksklusivt materiale gjør dette til den mest autentiske, personlige og sannferdige fortellingen om den ekstraordinære livet til en av det 20’ende århundredes største artister.

”I What Happened, Miss Simone? maler Liz Garbus et modig og provoserende bilde av Nina Simone – kunstner, menneskerettsaktivist og heltinne – i en film vi har elsket fra dag én, og som vi er stolte av å kunne viste frem til våre seere rundt om i verden”, uttaler Lisa Nishimura, Netflix VP of Original Documentary Programming.

Se What Hapened, Miss Simone? På Netflix Norge fra d. 26 juni.Skriv kommentar