Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Ny trailer til ‘Stranger Things’ sesong 2

Date: 18/08/2017 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix har nettopp lettet på sløret for den første traileren il etterfølgeren av forrige sommers store streaminghit. Det er naturligvis snakk om ‘Stranger Things’ sesong 2, som får premiere den 27. oktober.

Se den 3 minutters lange traileren nederst i artikkelen. Det er tidligere sendt ut en teaser til den nye sesongen, men dette er den første traileren i full lengde – som for øvrig ledsages av Michael Jacksons megahit ‘Thriller’.

Will Byers ble reddet fra «The Upside Down» og demogorgonen ble beseiret i første sesong, men noe større og enda mer uhyggelig truer nå de overlevende, og innbyggerne i Hawkins skal dermed forberede seg på nye redsler fra mystiske vesen i den nye sesongen, som er på totalt 9 episoder.

I traileren, som ble sendt ut i forbindelse med tegneserie-festivalen Comic-Con 2017 er Eleven (Millie Bobby Brown) bemerkelsesverdig veldig fraværende, men hun forsvant som bekjent i det endelige oppgjøret. Noe tyder imidlertid på at hun forenes med Will, Dustin, Mike og Lucas.

Alle de velkjente skuespillerne fra første sesongen returnerer i sesong 2, og i tillegg tilkommer flere nye. Deriblant danske Linnea Berthelsen, som i serien vil spille karakteren Roman, og beskrives å være en følelsesmessig påvirket magnetisk ung kvinne, som led et fryktelig tap som barn.

Tidligere denne måneden ble det offentliggjort at ‘Stranger Things’ er nominert til 18 Emmy Awards – tv-verdens svar på Oscar – deriblant beste dramaserie og beste birolle til Millie Bobby Brown og David Harbour – Sheriffen i Hawkins.

Se ‘Stranger Things’ på Netflix. Sesong 2 får premiere den 27. oktober 2017. Alle episodene kan da sees med det samme.
Skriv kommentar