Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Nye avsnitt av Making a Murderer

Date: 19/08/2016 | Ingen kommentarer

making-a-murderer-sæson-2-netflix-danmark-1Streamingtjenesten Netflix har nettopp annonsert at den roste og omdiskuterte dokumentar-serien Making a Murderer, som undersøker mordanklagene mot Steven Avery, returnerer med helt nye episoder. Dette skriver Netflix i en pressemelding.

De nye avsnittene vil ta de flere millioner fans, som satt klistret foran skjermen under vintermånedene, tilbake til historien om Steven Avery og den med dømte Brendan Dassey samtidig som deres respektive juridiske team utfordrer anklagene, mens staten forsøker å opprettholde siktelser og livstidsdommene.

Making a Murderer forteller historien om Steven Avery, som i 1985 var på feil sted til feil tidspunkt. Han ble dømt for voldtekt og mord, men deretter frikjent 18 år senere, da man ikke kunne knytte hans DNA til åstedet. Steven bestemte seg for å saksøke staten for 36 millioner dollar og avsløre det korrupte politiet og systemet. Saken kom imidlertid aldri i gang før Steven ble mistenkt for å stå bak en ny kriminell handling, som sendte han i fengsel på livstid.

Produsentene Laura Ricciardi og Moira Demos vil i de nye avsnittene også gi et dypere innblikk i hva som skjedde etter domfellelsen, samt det følelsesmessige avtrykket rettsaken har hatt på de involverte. Videre vil også dokumentaren gi eksklusive adgang til Averys nye advokat Kathleen Zeller og Dassy sitt juridiske team, ledet av Laura Nirider og Steve Drizi, samt intervju med familie og bekjente.

De 10 første avsnittene av Making a Murderer hadde eksklusive premiere på Netflix i desember 2015, og siden premieren har dokumentaren vært på alles lepper. I USA har over 160 000 personer signert på at de ønsker seriens hovedperson Steven Avery løslatt, og mange tusen krever også at Barack Obama benåder Steven Avery.

Det er på nåværende tidspunkt usikkert hvor mange nye avsnitt som kommer, og når de får premiere på Netflix Norge.

De første episodene av Making a Murderer kan du se på Netflix Norge i dag.Skriv kommentar