Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Nye filmer og serier på Netflix Norge (Uke 20)

Date: 19/05/2014 | Ingen kommentarer

Her kan du se en liste over de filmene og seriene som lagt til på Netflix Norge forrige uke;

Filmer og dokumentarer:
Dear Mr. Watterson (2013)
Extreme Movie (2008)
John Dies at the End (2012)
Dolan’s Cadillac (2009)
Welcome to the Rileys (2010)
Eddie Murphy: Delirious (1983)

Hver onsdag kommer det også nye episoder av serien From Dusk Till Dawn, som er basert på kultfilmen av samme navn og er laget av Robert Rodriguez. Det er inntil videre 9 episoder tilgjengelig på Netflix, ut av 13 episoder. Årsaken til at hele serien ikke er tilgjengelig med én gang er at serien vises samtidlig med premieren på amerikansk tv. From Dusk Till Dawn kan ses eksklusivt på Netflix i Norge. Det er for øvrig også blitt offentliggjort at det kommer en sesong nummer 2.

Flixfilmer lager hver uke en liste over alle de filmene og seriene som blir lagt til på Netflix Norge. Det er veldig forskjellig hvor mange titler som blir lagt til streamingtjenesten hver uke. Følg med på Flixfilmer for å holde deg oppdatert over de nyeste og kommende titlene på Netflix.no. Oversikten på forsiden blir oppdatert så snart det blir lagt til nye titler til streamingtjenesten.

Netflix er verdens førende leverandør av internett-tv, med over 44 millioner medlemmer i 41 land, som bruker mer enn 1 million timer i måneden på å se tv-serier og filmer, inkl. originale serier.Skriv kommentar