Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Nye originalserier for barn på Netflix

Date: 29/01/2016 | Ingen kommentarer

stretch_armstrong netflixVerdens ledende nett-TV-tjeneste fortsetter å investere i kvalitetsinnhold til barn i alle aldre. Netflix legger til tre nye originalserier til sitt utvalg. Den spennende dramaserien The Greenhouse blir en del av tween-kategorien, som allerede inneholder blant annet Degrassi: Next Class, Lost & Found Music Studios og Project Mc². Det ikoniske Hasbro-universet Stretch Armstrong får sin tv-debut med en helt ny animasjonsserie. En musikalsk oppdatering for den nye Lalaloopsy serien bygger ut porteføljen av serier og show som skal engasjere og vekke interesse hos unge barn. Alle episodene i de nye seriene lanseres på samme tid på Netflix over hele verden.

“Omtrent halvparten av våre 75 millioner medlemmer ser jevnlig på innhold for barn, derfor er vi glade for å kunne utvide vårt tilbud av originalserier med tre nye, sterke titler,” sier Andy Yeatman, Director of Global Kids Content for Netflix. “Vi vet at barn elsker Netflix og mye av grunnen er at vi vokser med dem. Vi programmerer og anbefaler nye tv-show og filmer fra førskolealder, via tenårene og til de er voksne.”

Les mer om de nye seriene her:

The Greenhouse
The Greenhouse er en live action-serie lagt til en elite-kostskole kalt “The Greenhouse” sør i California. Elevene er delt inn i to rivaliserende gjenger som må slå seg sammen i kampen mot det onde. Paula Yoo (West Wing, Defiance, Eureka) tilpasser serien, sammen med showrunner Giora Chamizer, som skrev og skapte den originale serien. Nutz Productions, et datterselskap av Ananey Communications, produserer serien for Netflix.

Stretch Armstrong
Fra Hasbro Studios kommer en animert actionkomedie-serie om den overarbeidede tenåringen Jake Armstrong og hans to beste venner. Når trioen ved et uhell eksponeres for et eksperimentelt kjemikalie, forvandles de til STRETCH ARMSTRONG and the FLEX FIGHTERS, en gjeng med usannsynlige superhelter som legger ut på eventyr. Den 26 episoder lange serien er den første originalproduksjonen Hasbro Studios skaper for Netflix, og vil være tilgjengelig for medlemmene sent i 2017.

Lalaloopsy
Denne nye animasjonsserien fra Netflix inneholder ny originalmusikk og blåser liv i de populære Lalaloopsy-jentene igjen. Seerne får bli med på de fantastiske eventyrene til de seks vennene og kjæledyrene deres, i en morsom og leken verden. Gjennom å feire den magiske kreativiteten, kan denne gjengen sammen klare alt. Lalaloopsy oppfordrer seerne til å uttrykke seg på en magisk, musikalsk og morsom måte. Den nye13 episoder lange serien får premiere til høsten.
Skriv kommentar