Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Nye skuespillere i House of Cards sesong 5

Date: 11/11/2016 | Ingen kommentarer

house-of-cards-saeson-5-netflix-danmark-skuespiller-300x169Det har vært bemerkelsesverdig stille rundt den populære Netflix-serien House of Cards siden sesong 4 hadde premiere i mars 2016. Nå virker det imidlertid endelig som om ryktene fra produksjonen har begynt å sive ut.

Det amerikanske mediet The Hollywood Reporter skriver nemlig at House of Cards sesong 5 vil by på to helt nye karakterer, som begge vil spilles av store skuespillere.

Det er snakk om den Oscar-nominerte Patricia Clarkson og Campell Scott. Hvilke roller det er snakk om er imidlertid fortsatt en hemmelighet, men de skal begge medvirke i sesong 5.

Particia Clarkson ble Oscar-nominert for sin prestasjon i Pieces of April og vant Emmy for Six Feet Under, og har i tillegg medvirket i Shutter Island, The Green Mile og Friends With Benefits.

Campell Scott er blant annet kjent fra The Amazing Spider-Man 2 og The Exorcism of Emily Rose.

Det er ingen opplysninger om hva House of Cards sesong 5 kommer til å handle om, eller om den norske skuespilleren Lars Mikkelsen, som medvirket i sesong 3 og litt i sesong 4, igjen vil få en fremtredende rolle. Ellers er alt ved det gamle og man kan dermed se fram til et gjensyn med Frank (Kevin Spacey) og Claire Underwood (Robin Wright), samt rådgiveren Doug Stamper (Michael Kelly).

Det forventes at House of Cards sesong får premiere på Netflix Norge i starten av 2017.Skriv kommentar