Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Nyheter om Gilmore Girls

Date: 31/03/2016 | Ingen kommentarer

gilmore-girls-danmark-afsnitTidligere på året kunne streamingtjenesten Netflix annonsere at den populære tv-serien Gilmore Girls, som opprinnelig sluttet i 2007, kommer tilbake med helt nye episoder. Nå kan Netflix avsløre mer informasjon om de nye episodene og sette navn på flere av de tilbakevendende skuespillerne.

Det har vært tvil om hvorvidt Gilmore Girls ville vende tilbake på Netflix som film i stedet for serie, men nå kan Netflix offentliggjøre at det kommer i alt fire nye episoder med en varighet på 90 minutter hver.

Det er lagt opp til en gjensynsfest hvor stort sett alle de opprinnelige skuespillerne vender tilbake til deres gamle roller og Netflix kan annonsere at Milo Ventimiglia (Gotham), Matt Czuchry (The Good Wife), Liza Weil (How To Get Away With Murder) og Yanic Truesdale (Rumours) vil medvirke i de nye episodene. Dette er altså utover de allerede annonserte skuespillerne Lauren Graham (Parenthood), Alexis Bledel (The Sisterhood of the Traveling Pants), Scott Patterson (Saw V), Kelly Bishop (The Good Wife), Keiko Agena (Transformers: Dark of the Moon) og Sean Gunn (Guardians of the Galaxy).

Amy Sherman-Palladino, som skapte de opprinnelige episodene av Gilmore Girls, som ble vist i 2000-2007, vil både skrive og instruere de fire nye episodene.

I Gilmore Girls følger man den viljesterke alenemoren Lorelai Gilmore og hennes tenåringsdatter Rory i byen Stars Hollow i Connecticut. De to kvinnene står ovenfor de tradisjonelle utfordringene i hverdagen, som kjærlighet, uenigheter og forholdet til Lorelai’s sosseste mor som har en tendens ti å blande seg i alt.

Gilmore Gils sluttet i 2007 på oppfordring av produksjonsselskapet og serien ble dermed aldri ordentlig avsluttet. Dette får Amy Sherman- Palladino og resten av teamet nå sjansen for å rette opp på.

Premieredatoen på de nye Gilmore Girl episodene er enda ikke avslørt.
Skriv kommentar