Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Nytt klipp fra Better Call Saul

Date: 03/01/2015 | Ingen kommentarer

better-call-saul-trailer-netflix-300x211For kort tid siden dukket det opp et nytt klipp på internettet fra den lenge ventede serien Better Call Saul, som er basert på karakteren Saul Goodman fra den populære Breaking Bad. Se klippet nederst.

Det er det første lengre klippet fra Better Call Saul, da produksjonsselskapet AMC har vært meget sparsomme med nyheter omkring serien. I klippet ser man Saul Goodman, som ønsker å parkere bilen sin, men han har åpenlyst en twist med parkeringsvakten Mike Ehrmantraut (Jonathan Banks), som til slutt ser seg nødt til å sette Saul på plass.

Serien kommer på Netflix til februar 2015, hvilket er få dager etter tv-premieren i USA, da streamintjenesten har kjøpt de eksklusive rettighetene til Better Call Saul. Det inkluderer også sesong 2, som forventes å få premiere i 2016.

Better Call Saul har Bob Odenkirk i hovedrollen som advokaten Saul Goodman, som tar utgangspunkt i årene før Saul ble advokat for kjemilæreren Walter White fra Breaking Bad. Serien fortsetter i samme spor, men det ser ut til at komikken fyller litt mer enn det som var tilfellet med Breaking Bad.

Better Call Saul har premiere på Netflix Norge i 2015.Skriv kommentar