Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Nytt Mythbusters-show på Netflix

Date: 18/10/2016 | Ingen kommentarer

mythbusters-white-rabbit-netflix-300x169Tidligere i år ble det ugjenkallelige siste avsnittet av Mythbusters med de to ikoniske vertene Jamie Hyneman og Adam Savage vist på TV. Dermed ble en æra avsluttet etter 14 sesonger for det populære showet. Den siste sesongen var også uten medvertene Tory Belleci, Kari Byron og Grant Imahara, men nå kan Netflix avsløre, at et nytt show med de samme vertene er på vei til streamingtjenesten. Showet skal hete White Rabbit Project og får premiere på Netflix Norge den 9. desember.

Det er det amerikanske mediet Deadline som rapporterer at det nye showet med Tory Belleci, Kari Byron og Grant Imahara kommer eksklusivt på Netflix og det vil ha tilnærmet samme utgangspunkt som Mythbusters, noe som også bekreftes av showets verter. I Netflix-serien vil de tre således undersøke merkelige og vidunderlige hendelser fra popkulturen, vitenskapen og historien. De ser blant annet på rømninger fra fengsel, superkraft teknologi, kupp og skjøre våpen fra andre verdenskrig.

I hver episode vil Tory Belleci, Kari Byron og Grant Imahara utfordre seg selv med eksperimenter som de selv bygger og tester, og slik avdekker sannheten av disse og mange andre populære tema.

Dersom man er fan av Mythbusters virker det som om man har noe å se frem til når White Rabbit Project har eksklusiv premiere på Netflix.

Se White Rabbit Project på Netflix Norge fra 9. desember.
Skriv kommentar