Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Nytt om Netflix-serien Fuller House

Date: 22/08/2015 | Ingen kommentarer

fuller-house-netflix-300x225Opptakene til Netflix-serien Fuller House, som er etterfølgeren til den klassiske komedieserien Full House, er nettopp gått i gang. Dette har gitt anledning til et par endringer i historien og til nye opplysninger om rollelisten. Det skriver The Hollywood Reporter.

Først og fremst har det tidligere vært annonsert at Mary-Kate og Ashley Olsen, som i den originale serien spilte datteren Michelle Tanner, har avvist å medvirke i den nye utgaven. Nå åpner derimot Ted Sarandos, innholds sjef hos Netflix, døren for at de allikevel vil medvirke. Til en konferanse forleden fortalte han; ”Olsen-tvillingene overveier fortsatt om de vil være med i Fuller House”. Dermed er det enda ikke utelukket at de vil dukke opp og tilknyttes gjengen, som ellers består av alle de øvrige skuespillerne fra den originale serien. Dette inkluderer blant annet John Stamos og Bob Saget.

Historien i Fuller House er også blitt endret. D.J Tanner er ikke lengre en gravid alenemor, men er nå alenemor til tre barn. Steve (Scott Weinger), også fra Full House, er antageligvis far til alle barna, men dette er enda ikke bekreftet. D.J Tanner får videre selskap av sin søster, Stephanie Tanner og Kimmy Gibbler, som velger å flytte inn hos henne og hjelpe med å holde styr på hennes tre barn.

Det er videre gode nyheter til fans av paret Jesse (John Stamos) og Rebecca (Lori Loughlin), da de fortsatt skal være et ektepar i Fuller House. Det er derimot usikkert hvor mye de vil fylle i serien, da serien som sagt fokuserer mye på D.J Tanner og hennes barn.

Jeff Franklin, som stod bak Full House, er blant skaperne av Fuller House.

Fuller House får premire på Netflix Norge i 2016.Skriv kommentar