Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Nytt om Netflix serien Wet Hot American Summer

Date: 07/10/2014 | Ingen kommentarer

Wet-Hot-American-Summer-netflix-no-serie-210x300I mai ble det avslørt at Netflix var interessert i å lage en serie basert på komediefilmen Wet Hot American Summer fra 2001. Siden den gang har det dog vært litt sparsomt med nyheter omkring Wet Hot American Summer-serien, men nå melder seriens instruktør Michael Showalter at handling og skuespillere er på plass.

Michael Showalter, som stod bak Wet Hot American Summer sammen med David Wain, melder at de fleste av skuespillerne fra filmen er klare til å gjenta deres rolle i serien – ingen av skuespillerne har dog selv bekreftet at de medvirker ennå. Det er dermed lagt opp til et gjensyn med Bradley Cooper, Paul Rudd, Amy Poeher og Elizabeth Banks. Selv om skuespillerne i filmen var unge teenagere er det meningen at de i serien skal spille unge igjen, til tross for at de alle har nærmet seg en mer moden alder.

Handlingen kommer til å utspille seg omkring de første dagene av den jødiske Camp Firewood – mot filmens fokus på de siste dagene. Utover dette vil det også være flashbacks fra karakterenes fortid. Michael Showalter og David Wain poengterer at de har mer fokus på å skape en god historie enn å forbinde den nye serien med filmens handling.

Filmingen til Netflix serien Wet Hot American Summer begynner så snart skuespillernes kalendre er frie og det er foreløpig planlagt 10 episoder.Skriv kommentar