Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Nytt på Netflix i september

Date: 09/09/2014 | 2 kommentarer

Her kan du se noen av de filmene og seriene som blir lagt til på den norske Netflix i løpet av september måned. Gled deg bl.a til superhelt filmen Iron Man 3, den klaustrofobiske Gravity og krimkomedien Stand Up Guys. Se flere filmer og serier som snart kommer på Netflix her;

wakfu-serie-netflix-214x300Wakfu – Sesong 1 + 2
Denne tegneserien er basert på det populære pc-spillet av same navn hvor Yogo, en 12 år gammel eliatropp med spesielle krefter, drar på en misjon for å finne sin ordentlige familie og utforske Wakfus mysterier.

Premiere d. 10 september.

turbo-fast-nye-afsnit-netflix-214x300Turbo: FAST – Nye episoder
Turbo og sneglevennene hans er igjen klare til nye ville og fartsfulle eventyr. Serien kjører i høyeste gir hele veien, med ekstreme eventyr, ekstreme utfordringer og ekstrem spenning! Serien er basert på animasjonsfilmen Turbo fra DreamWorks Animation.

Se nye episoder av Turbo FAST fra 12. september.

figaro-pho-serie-netflix-214x300The Adventures of Figaro Pho
Forestill deg din verste frykt, og gang den med det uendelige. Figaro er en gutt med mange fobier og mange rare og oppfinnsomme måter å håndtere de på. Han er bl.a redd for vampyrer, toaletter, romvesener og gale hunder.

Premiere på Netflix Norge fra 13. September.

spymate-film-netflix-210x300Spymate
I denne canadiske komediefilmen mister sjimpansen Minkey sin partner og jobb som hemmelig agent og blir derfor nødt til å ta vare på seg selv. Han blir derfor med på et reisende sirkus hvor han fort blir en populær attraksjon.

Se Spymate fra d. 15 september.

when-i-walk-film-netflix-214x300When I Walk
Da den 25-årige instruktøren Jason DaSilva i 2006 fikk vite at han hadde sklerose, bestemte han seg for å dokumentere sin kamp for å leve et meningsfylt liv. Han ville trene vekk lidelsen, men det gjorde alt verre.

Premiere på Netflix fra 15 september.

iceman-film-netflix-214x300Iceman
I denne gjeninnspillingen fra Hong Kong/ Kina blir en vakt fra Ming-dynastiet og hans tre forfølgere tint opp hele fire hundre år etter at de ble frosset i tid, og må nå fortsette deres forhistoriske kamp i det gamle rike.

Kan ses på Netflix fra 18. September.

iron-man-3-film-netflix-210x300Iron Man 3
I denne tredje filmen om Iron Man trer Robert Downey Jr. igjen i karakter som milliardæren Tony Stark og superhelten Iron Man, som må kjempe mot skurken Mandarin som vil ødelegge verden og er den verste motstanderen til dags dato.

Se Iron Man 3 på Netflix Norge fra 25. september.

standu-up-guys-film-netflix-210x300Stand Up Guys
Denne amerikanske komedien med Al Pacino, Christopher Walken og Alan Arkin følger vi tre barske, pensjonerte gangstere som samles i et uregjerlig møte hvor de gjenoppfrisker gamle dagers ville tider og forbrytelser.

Premiere på Netflix d. 25 september.

Utover nyhetene ovenfor ble det fra den 1. september også lagt til bl.a Rush, Gravity, Moonrise Kingdom, Taken 2, Cosmopolis og LOL til utvalget.

Finn flere nye filmer og serier på Flixfilmer.no .
2 kommentarer til Nytt på Netflix i september

  1. thea - kl. 03:39, 11-10-2014:

    hvorfor bare iron man 3 og ikke 1 eller 2??

  2. marie lea - kl. 19:42, 11-05-2017:

    fikk mail idag om at blacklist 3 lå ute men den har vi allerede sett på altibox,venter på sesong 4 eller må vi se den på viaplay ?

Skriv kommentar