Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Nytt stand up show med Chris Tucker på Netflix

Date: 03/05/2015 | Ingen kommentarer

chris-tucker-netflix-live-300x200Den kjente skuespilleren og komikeren Chris Tucker har laget sitt første stand-up show noensinne og dette kan du se på Netflix Norge når showet d. 10 juli har eksklusiv premiere på streamingtjenesten.

I showet byr Chris Tucker på forbløffende vitser, fra virkelighetstro parodier til sine erfaringer fra barndommen. Chris Tucker Live er blitt filmet på Historic Fox Theatre i Chris Tuckers hjemby Atlanta, Georgia.

Chris Tucker er en internasjonal prisvinnende skuespiller og komiker som er best kjent for å spille rollen som detektiv James Carter i Rush Hour filmene.

”Chris Tucker er en sann global filmstjerne og en one of a kind type som med sin bemerkningsverdige energi og stil gjør han til en av de morsomste komikerne i vår tid”, uttaler Ted Sarandos, Netflix Chief Content Officer i forbindelse md annonseringen. ”Vi kan ikke vente med å dele hans særskilte og morsomme stemme med våre medlemmer fra hele verden”.

Chris Tucker uttaler, ”Jeg er begeistret over å være partner med Netflix omkring min første comedy-special. Før folk begynte å se meg på film holdt jeg på med stand-up. Det har alltid vært en del av meg og nå er jeg spent på å dele det med mine fans rundt omkring i verden”.

Se Chris Tucker Live på Netflix Norge fra den 10. juli.Skriv kommentar