Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Nytt stand-up show med Ralphie May på Netflix

Date: 25/02/2015 | Ingen kommentarer

ralphie-may-netflix--300x258I slutningen av februar har Netflix premiere på enda et eksklusivt stand-up show. Denne gangen med den amerikanske komikeren Ralphie May, som foran et høylytt og meget begeistret publikum byr på jokes i verdensklasse. Se en trailer til showet nederst.

Ralphie May gir sine frekke og usensurerte synspunkter fritt løp og snakker om alt fra flyreiser og nyhetsmedier til fastfoodkjeder og om hvordan alle er litt rasistiske bak rattet.

Showet, som heter Unruly og som er Ralphie Mays første originale comedy-special fra Netflix, er filmet i Cobb Energy Performing Arts Centre i Atlanta.

Komikeren Ralphie May har tidligere laget en rekke comedy shows, heriblant fire specials for Comedy Central hvor det siste Too Big To Ignore fra 2012 er blitt lovprist rundt omkring.

Ralphie May: Unruly har premiere på Netflix Norge d. 27 februar, hvilket er samme dag som House of Cards sesong 3. Showet kommer dermed til å stå i skarp konkurranse med den nye og lenge ventede sesongen av den populære serien om den kyniske politikeren Frank Underwood.
Skriv kommentar