Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Opptakene av spansk Netflix-serie er begynt

Date: 03/03/2015 | Ingen kommentarer

Foto: Paul Sakuma, Netflix

Foto: Paul Sakuma, Netflix

Forleden ble det avslørt at Netflix er med-produsent på en tredje sesong av den danske serien Rita, men det er ikke kun danske serier Netflix er engasjert i. Det skriver Variety.

Vi har tidligere omtalt den pågjeldende serien her på Flixfilmer i 2014, men på daværende tidspunkt hadde serien ikke noe navn, men det går den fått i mellomtiden og det er Club de Cuervos.

Serien handler om en familie som er arvinger til en fotballklubb, men da eieren dør utvikler familien et anstreng forhold til hverandre og en kommende familie-feid er uunngåelig.

Club de Cuervos filmes i Mexico og blir på i alt 13 episoder. Det forventes at serien får premiere på Netflix i løpet av 2015.

Blant seriens skuespillere finner man bl.a. Mariane Trevino (Una Ultima y Nos Vamos), Stephanie Cayo (La Hipocondriaca), Daniel Gimenez Cacho (The Zone) og stand-up komikeren Sofia Nino de Rivera.

Club de Cuervos er skapt av den anerkjente instruktøren Gaz Alazrak, som tidligere har stått bak We Are the Nobles, den best selgende mexicanske filmen noensinne.

Se Club de Cuervos på Netflix Norge senere i 2015.Skriv kommentar