Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

‘Orange is the New Black’ ender med sesong 7

Date: 23/11/2018 | Ingen kommentarer

Fangende fra Litchfield blir nå løslatt fra fengselet, da Netflix har besluttet at den kommende syvende sesong av Orange is the New Black blir den siste.

Det opplyser Netflix, mens kvinnene har sendt ut en følelsesladet video på Twitter, som kan sees nederst i artikkelen.

Den Emmyvinnende serien har vært en stor suksess for streamingtjenesten og har ofte være blant de mest sette på Netflix, men tiden er nå inne for å sende fangere ut i friheten.

Skaperen Jenji Kohan uttaler i forbindelse med at serien er blir droppet «Etter syv sesonger er det på tide å komme ut. Jeg vil savne alle de kule i Lichfield og det fantastiske teamet, som har vært bak kameraet. Mitt hjerte er oransje, men falmer til sort.»

Det er usikkert om det er Netflix som har trukket ut pluggen, eller om det er Jenji Johan som har bestemt at serien nå slutter.

Kort etter premieren på Órange is the New Black` sesong 4 i 2016 ble det annonsert at serien ble forlenget med tre sesonger. I tillegg var det et krav om at Jenji Johan skulle være med ombord gjennom alle sesongene.

Når sesong 7 får premiere i 2019 er avtalen blitt oppfylt og dermed er det sannsynlig at Jenji Johan har valgt å fokusere på noe annet enn Orange is the New Black`, som har vært hennes fulltidsjobb gjennom snart 7 år.

Serien Orange is the New Black` er basert på autentiske opplevelser fra Piper Kerman som i 1998 ble siktet for hvitvasking av penger og smugling av narkotika. Som følger av det sonte hun 15 måneder i et amerikansk kvinnefengsel.

I serien medvirker Taylor Schilling, Uzo Aduba, Kate Mulgrew, Laura Prepon, Laverne Cox, Dascha Polanco, Danielle Brooks, Selenis Leyva, Samira Wiley, Taryn Manning og mange flere.

Se ‘Orange is the New Black` på Netflix Norge.Skriv kommentar