Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Orange Is the New Black er tilbake 9. juni 2017

Date: 10/03/2017 | Ingen kommentarer

Netflix har nettopp annonsert at femte sesongen i den populære serien Orange Is the New Black får premiere på streamingtjenesten fredag den 9. juni.

Dette opplyser Netflix på Twitter med en video, som du kan se nederst i artikkelen.

Videoen avslører ikke så mye av handlingen i Orange is the New Black sesong 5, men det virker som det både er frustrasjon og sinne å spore i ansiktene til de innsatte kvinnene.

Det er tidligere avslørt at sesong 5 kommer til å handle om kun 3 dager, noe som har satt i gang spekulasjoner om et eventuelt fangeopprør vil være et vendepunkt i den nye sesongen.

Alle de velkjente skuespillerne vil medvirke i den nye sesongen, og det blir dermed gjensyn med alle fangene – deriblant Taylor Schilling, Uzo Aduba, Kate Mulgrew, Laura Prepon, Laverne Cox, Dascha Polanco, Danielle Brooks, Selenis Leyva, Samira Wiley, Taryn Manning og mange flere.

Etter premieren på Orange is the New Black sesong 5 er det mye mer i vente fra de innsatte i Litchfield fengselet, for Netflix har bekreftet at serien vender tilbake med både en sesong 6 og 7.

Den opprinnelige skaperen Jenji Kohan er igjen blitt executive produser og showrunner på Orange is The New Black. Noe hun også blir for de kommende sesongene 6 og 7.

Orange is the New Black sesong 5 kan sees på Netflix fra den 9. juni og da kan alle avsnittene sees med en gang.

Se de fire første sesongene av Orange is the New Black på Netflix Norge idag.Skriv kommentar