Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Originale serier fra Netflix i 2015

Date: 03/01/2015 | 1 kommentar

netflix-logo-300x1682014 nærmer seg slutten og Netflix kan se tilbake på et år hvor streamingtjenesten rundet et rekordhøyt antall medlemmer og kunne by på flere originale og eksklusive serier, senest det episke eventyret om Marco Polo. Netflix fortsetter å fylle på med originalt innhold og er i gang med produksjonen av flere enn 30 originale serier, hvor flere får premiere til neste år. Vi har nedenfor samlet noen av de mest nevneverdige titlene som får premiere i løpet av 2015.

2015 byr naturligvis på en ny sesong av House of Cards i februar, men til mars har Netflix premiere på den psykologiske thriller-serien Bloodline, som er skapt av Todd A. Kessler, Daniel Zelman og Glenn Kessler, som tidligere har laget den populære serien Damages.

Komiserien Unbreakable Kimmy Schmidt, som er skapt av Tina Fey (30 Rock), får også premiere i mars.. Serien er opprinnelig laget av den amerikanske TV station NBC, men Netflix har overtatt rettighetene i tillegg bestilt en ny sesong på 13 episoder. Unbreakable Kimmy Schmidt handler om en kvinne som etter 15 år blir befridd fra en kult, men hun kan ikke helt innfinne seg med det glamorøse livet i New York.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Bloodline. Ben Mendelsohn (Danny Rayburn) og Kyle Chandler (John Rayburn). Foto: Saeed Adyani, Netflix

Bloodline. Ben Mendelsohn (Danny Rayburn) og Kyle Chandler (John Rayburn). Foto: Saeed Adyani, Netflix

Det nye året byr også på den rekke superhelt-serier som Netflix har laget i samarbeide med Marvel. Den første som får premiere er Daredevil, om den blinde advokaten Matthew Murdock, som kommer i superhelt-outfit om natten. Charlie Cox (Boardwalk Empire) og Rosario Dawson (Sin City) medvirker bl.a. i serien. I slutten av 2015 trer den kvinnlige superhelten Jessica Jones i karakter. Serien A.K.A. Jessica Jones har Krysten Ritter i hovedrollen og blir på 13 episoder.

Den animerte komiserien F is for Family kommer også på Netflix til neste år. I serien følger man familien Murphy gjennom det glade 1970 tallet – den gangen man fikk lov å slå barn og å røyke innenfor. Teamet bak serien består av bl.a. den amerikanske komikeren Bill Burr, Michael Price (The Simpsons), samt Vince Vaughn (Wedding Crashers).

Det er ganske lang tid siden vi første gang hørte om den kommende science fiction serien Sense8, men 2015 skulle bli året hvor serien endelig får premiere. Serien Sense8 følger åtte personer rundt omkring i verden, som pga. et tragisk dødsfall tilknyttes følelsesmessig og mentalt. Serien er laget av The Wachowskis (The Matrix, V for Vendetta) og J. Michael Straczynski (Babylon5, Chanelin, Thor).

Artikkelen fortsetter under bildet.

Daredevil. Charlie Cox (Matt Murdock/Daredevil). Foto: Netflix

Daredevil. Charlie Cox (Matt Murdock/Daredevil). Foto: Netflix

Narkobaronen Pablo Escobar og hans kriminelle aktiviteter blir filmatisert i det nye året. Det skjer i Narcos med Wagner Moura (Elysium, Elite Squad) i hovedrollen og Jose Padilha (Robocop) bak kamerat. Nacos vil ta utgangspunt i Medellínkartellet, som var en av verdens mest ambisiøse og voldelige organisasjoner innenfor menneskehandel.

Den seneste offentliggjorte serien er ungdomsdramaet Between, som forteller historien om en by under beleiring fra en mystisk sykdom som har utslettet alle mennesker – utenom de på 21 år og yngre. Den tidligere barnestjernen Jenette McCurdy (iCarly) har fått hovedrollen i serien. Between får premiere i slutten av 2015.

Netflix er også på vei med deres første franske serie Marseille, som er en politisk serie om makt og korrupsjon, som bliver på i alt 8 episoder. Serien er tidligere beskrevet som en fransk utgave av House of Cards.

Grace og Frankie er navnet på en annen ny komedieserie som får premiere i 2015. Serien er skapt av Marta Kaufmann, som tidligere har stått bak den suksessfulle serien Friends. Blant de medvirkende finner man Jane Fonda, Lily Tomlin, Martin Sheen. Serien henvender seg til det litt mer modne publikum og behandler emner som utroskap og homoseksualitet.

Utover seriene ovenfor, kommer det også nye episoder av Orange is the New Black, Hemlock Grove, BoJack Horseman og House of Cards, samt originale filmer, som blant andre etterfølgeren til Tiger på Spring, Drage i Skjul.

Det er dermed en masse å se frem til på Netflix Norge i år 2015.
1 kommentar til Originale serier fra Netflix i 2015

  1. Marita johansen - kl. 18:47, 19-01-2016:

    Heisan. Når kommer Bones sesong 11 ?????!!!!!!!!!!!! 😱

Skriv kommentar