Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Over 69 millioner mennesker har nå Netflix

Date: 20/11/2015 | Ingen kommentarer

netflix-danmark-logo-300x168Den amerikanske streamingtjenesten Netflix offentliggjorde for nylig kvartalsregnskapet som avslørte at filmtjenesten nå har over 69 millioner betalende medlemmer over hele verden.
Netflix fortsetter dermed den konstante veksten og suksessen streamingtjenesten har hatt de seneste årene. Netflix forventer videre å kunne treffe 74 millioner medlemmer innen 2016.

Netflix avslører ikke medlemstall for de enkelte landene, men USA står for 43 millioner medlemmer, mens medlemstallet blant de øvrige internasjonale markedene, heriblant Norge, er på i alt 27 millioner Dette er utelukkende betalende medlemmer, men hvis man tar med de som benytter seg av gratis prøveperiode har Netflix på nåværende tidspunkt over 74 millioner brukere.

Streamingtjenesten skriver videre i kvartalsregnskapet at de fortsetter med strategien for å utvikle nytt innhold og at de kun inngår eksklusive avtaler med filmstudier, så innholdet på Netflix ikke vil kunne finnes på andre streamingtjenster. Selv om dette har medvirket til at det er kommet litt færre filmer og serier på streamingtjenesten meddeler Netflix at det ikke er skjedd noen nedgang i hvor mye brukerne ser på streamingtjenesten. Folk benytter dermed fortsatt Netflix i stor stil.

De eksklusive avtalene med produsentene gjør også at Netflix vil kunne tilby nyere filmer og serier fortere enn de har tidligere. Netflix nevner blant annet at den kommende storfilmen The Big Short ,med Brad Pitt, Christian Bale, Ryan Gosling og Steve Carell, kommer på Netflix kun få måneder etter kinopremieren. Dette gjelder også for Netflix Norge. The Big Short har kinopremiere i desember/januar.

De seneste månedene har Netflix satt abonnementsprisen opp i flere land, som blant annet Norge og USA, hvilket muligens kan ha bremset streamingtjenestens fremgang, men Netflix skriver at dette ikke har ført til noen negativ virkning på medlemstilførelsen.
Skriv kommentar