Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Pacific Rim’ og ‘Altered Carbon’ som anime på Netflix

Date: 22/12/2018 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix har nettopp annonsert deres kommende palette av nye anime-serier, som blant annet innbefatter ´Pacific Rim`og ´Altered Carbon`

Det opplyser Netflix til Flixfilmer via en pressemelding.

´Pacific Rim` vil utfolde historien og den episke kampen mellom Kaiju og Jaegers fra de to kinofilmene, og fokusere på de to søskene, som finner en forlatt Jaeger som de benytter til å reise gjennom det forlatte land for å oppsøke deres forsvunnede foreldre.

Craig Kyle (´Thor Ragnarok`) og Greg Johnson (´X-Men: Evolution`) er showrunners på ´Pacific Rim`, som ennå ikke har fått premieredato, men som grafikken antyder kommer serien snart på Netflix.

Utover blir ´Altered Carbon` fra Netflix også omdannet til anime av Dai Satt (‘Cowboy Bebop’, ‘Samurai Champloo’), som vil utfolde mytologien fra den originale sci-fi serien.

Produksjonen av ‘Altered Carbon’ sesong er for øvrig i gang og den blir lansert med en ny skuespiller i hovedrollen. Les mer her.

Netflix offentliggjorde også anime-seriene ‘Cagaster of an Insect Cage’, ‘Yasuke’ og ‘Trese’, som vil bli skapt av de beste i industrien, og få premiere på streamingtjenesten neste år.

Det var dog ikke kun anime fra Østen, som Netflix kunne annonsere; Hele 17 nye drama-serier er også på vei fra Japan, India, Taiwan, Thailand, og Sør-Korea.Skriv kommentar