Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Pixar-regissør til nye avsnitt av Stranger Things

Date: 31/03/2017 | Ingen kommentarer

Den amerikanske filmregissøren Andrew Stanton, som er tilknyttet animasjonsstudioet Pixar og har regissert bl.a. Find Nemo, Find Dory og Wall-E vil regissere to avsnitt i den nye sesongen av Netflix-serien Stranger Things.

Det skriver nyhetsmediet Entertainment Weekly.

Andrew Stanton er tydeligvis så stor fan av Netflix-serien at han grep telefonen og ringte til produsenten Shawn Levy (Arrival) og ba om å komme bak kamera.

Shawn utdyper; «Andrew ringte meg ut av det blå og fortalte at han elsker Stranger Things og at det ville være en ære om han måtte være med.»

Med Andrew Stantons evner til å lage suksessfulle og eventyrlige filmer for Pixar, skulle det formodentlig ikke store betenkeligheter med å gi ham grønt lys. Andrew Stanton skal dermed regissere avsnitt 5 og 6 i den nye Stranger Things sesong 2.

The Duffer Brothers som sto bak den første sesongen av Stranger Things vil imidlertid fortsatt være involvert i den nye sesongen, men vil kun regissere sesongens avsnitt 1, 2, 8 og 9. De resterende vil bli fordelt mellom Andrew Stanton, Shawn Levy og Rebecca Thomas (Electrick Children).

Det er kun få dager siden at streamingtjenesten Netflix sendte ut den første teaser-trailer fra den kommende sesongen av Stranger Things, som er planlagt å komme ut til Halloween, som faller på den 31. oktober.

Se traileren fra Stranger Things sesong 2 her: Stranger Things sesong 2. Premieredato og teaser-trailer.

Stranger Things er en kjærlighetserklæring til 80-tallistene og den foregår i 1980’enes Montauk, Long Island, hvor en ung gutt forsvinner ut av intet. Mens venner, familie og politi leter etter gutten blir de trukket inn i et ekstraordinært mysterie, som involvere topphemmelige offentlige eksperimenter, skremmende overnaturlige krefter og en veldig merkelig liten pike.

Se første sesong av Stranger Things på Netflix i dag.Skriv kommentar