Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Popcorn Time er Netflix’ største konkurrent

Date: 28/02/2015 | 1 kommentar

popcorn-time-netflix-download-300x300Den ulovlige filmtjenesten Popcorn Time, hvor man kan se alle de nyeste filmene og seriene helt gratis, er den største trusselen mot streamingtjenesten Netflix. Det skriver Netflix i et brev til deres aksjonærer i forbindelse med offentliggjørelsen av kvartalsregnskapet.

Popcorn Time er et program som ligner Netflix i utseende og dermed ser uskyldig ut, men ulovlig gir adgang til de nyeste filmene og seriene, da det ikke er betalt for visningsrettigheter. Popcorn Time er praktisk talt et pent designet program til å downloade torrents med, med den lette installasjonen og høye brukervennligheten, som har gjort programmet veldig populært.

Det er dermed ikke HBO Nordic, Viaplay eller en annen velkjent streamintjeneste Netfix anser som deres største konkurrent.

Netflix bakker opp påstanden med en link til Google, som viser den seneste tidens søkninger på henholdsvis Netflix, HBO og Popcorn Time i Holland. Her ses det tydelig at Popcorn Time er blitt et like populært søkeord som Netflix, hvilket bekymrer den amerikanske streamingtjenesten.

En lignende trendanalyse for Norge viser at Popcorn Time ennå ikke er så stort et søkeord som Netflix, men det er synlig at den ulovlige streamintjenesten kommer frem i lyset. Popcorn Time slår bl.a. HBO Nordic i antallet søkninger i fjor.1 kommentar til Popcorn Time er Netflix’ største konkurrent

  1. Helge - kl. 18:56, 05-03-2015:

    Popcorn time er ikke ulovlig hvis man slår av opplasting og kun streamer det man ser, til info

Skriv kommentar