Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Premiere på ny sesong av BoJack Horseman

Date: 21/05/2015 | Ingen kommentarer

bojack horseman sæson 2 netflixBoJack Horseman is back, og denne gangen med en B.N.A (Brand New Attitude). Den animerte humorserien for voksne får premiere 17.juli 2015, med tolv nye, morsomme episoder.

Will Arnett gir stemme til BoJack, den legendariske 90-talls-stjernen som prøver å komme seg gjennom en gjørme av selvforakt, whisky og en leng rekke mislykkede forhold. Nå er han stjernen i sin drømmefilm, men med forrige sesongs hendelser, prøver han ydmykt å bruke denne nye karrieresjansen til å bli en ny og bedre utgave av seg selv.

Men nye utfordringer bringer frem gamle, indre demoner, og gjør det vanskelig å “bli ny”.

Om den første sesongen av BoJack Horseman handler om en karakter som lærer at han må forandre seg, vil den nye sesongen vise om han kan klare det eller ikke.

Stjernelaget av stemmer inkluderer Will Arnett som BoJack Horseman, Aaron Paul som Todd Chavez, Amy Sedaris som Princess Carolyn, Alison Brie somDiane Nguyen og Paul F. Tompkins som Mr. Peanutbutter.

Raphael Bob-Waksberg er skaperen av BoJack Horseman, og serien er produsert av Raphael Bob-Waksberg, Steven A. Cohen og Noel Bright. Will Arnett (The Millers, Arrested Development) og Aaron Paul (Breaking Bad) er Executive Producers. Grafisk designer for BoJack er Lisa Hanawalt, og serien er animert av ShadowMachine. Serien er produsert av Tornante Production, Michael Eisner’s The Tornante Company og er bare tilgjengelig på Netflix.
Skriv kommentar