Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Premieredato på siste sesong av ‘A Series of Unfortunate Events’

Date: 15/12/2018 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix har nettopp annonsert, at tredje og siste sesong av Lemony Snicket´s ‘A Series of Unfortunate Events’ får premiere den 1. Januar 2019.

Det er ventet, at den fryktelige historien om Grev Olaf og de foreldreløse barna Violet, Klaus, og Sunny slutter neste sesong, da alle de 13 bøkene er blitt filmatisert.

Som det fremstår av traileren nederst i artikkelen, er det virkelig snakk om den endelige avslutning, da Lemony Snicket (Patrick Warburton) uttaler at alt vil bli avslørt, inkludert skjebnen til Baudelaire-barna og sannheten bak bokstavene VFD.

Sesong 1 bestod av de 4 første bøkene, og andre sesong utgjorde de neste 5 bøkene i rekken, mens den kommende og siste sesongen vil avrunde historien med de siste 4 bøkene; The Slippery Slope, The Grim Grotto, The Penultimate Peril, og The End.

Det er dermed første gang at hele Lemony Snicket´s ‘A Series of Unfortunate Events’ er blitt filmatisert. Den kjente Hollywood-filmatiseringen fra 2004 med bl.a. Jim Carrey, Meryl Streep og Jude Law brukte kun noen utdrag fra forskjellige bøker.

‘A Series of Unfortunate Events’ handler om de foreldreløse barna Violet, Klaus og Sunny som er på flukt fra den onde Grev Olaf, som vil ha fatt i deres formue, må igjennom en rekke prøvelser for å avsløre hemmeligheten om hva som skyldtes deres foreldres død. Det er barne Violet og Klaus som det nå søkes skuespillere til. Man skal være mellom 10-14 år gammel.

Se ‘A Series of Unfortunate Events’ på Netflix. Tredje sesong kan sees fra den 1.januar 2019- Perfekt til binge-watching nyttårsdag!Skriv kommentar