Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Premieredatoen på ‘The Defenders’ er avslørt

Date: 31/05/2017 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix og Marvel har nettopp avslørt premieredatoen for deres store felles serie ‘The Defenders’, som samler superheltene Jessica Jones, Daredevil, Luke Cage og Iron Fist i en og samme serie.

I en video hvor de fire superheltene står samlet i en heis annonseres det at serien får premierer på Netflix den 18. august 2017.

Marvelfans kan sikkert bruke flere timer på å finne ledetråder i videoen, som er navngitt ‘Midland Circle Security Elevator B’, samt det tilhørende ‘falske’ NY Bulletin websiden som Netflix har lansert –
Flixfilmer ser seg imidlertid nødt til å overse denne utfordringen.

I The Defenders’ vil Jessica Jones, Daredevil, Luke Cage og Iron Fist stå sammen mot en mystisk og ultimat fiende, som vil bli spilt av den Oscar-nominerte nominerede Sigourney Weaver (Avatar, Alien). Hvilken karakter hun vil påta seg er imidlertid ikke avslørt.

Det er heller ingen informasjon om historien eller om The Punisher, som også får sin egne frittstående serie vil medvirke i ’The Defenders’.

Etter premieredatoen på ’The Defenders’ er det allerede annonsert at det kommer nye sesonger av både Daredevil, Jessica Jones, samt Luke Cage. Dermed kan man forvente seg at historien fra ’The Defenders’ bliver fulgt opp i de frittstående seriene.

Det er ikke kommet meldinger om det kommmer en sesong 2 av Iron Fist. Serien har fått litt blandet anmeldelser av kritikere, men er samtidig blitt fremhevet som en av de mest sette seriene. Det er derfor fortsatt mulig at Netflix velger å forlenge serien.

Se ’The Defenders’ på Netflix Norge fra den 18. august.
Skriv kommentar