Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

’Resident Evil’ kan bli til Netflix-serie

Date: 09/03/2019 | Ingen kommentarer

Det amerikanske nyhetsmediet ’Deadline’ har plukket opp rykter om at streamingtjenesten Netflix holder på å utvikle en ny serie basert på det ikoniske videospillet ’Resident Evil’.

Ifølge ryktene vil ’Constantin Film’, som står bak de seks kinofilmene med Mila Jovovich, også være involvert i den nye Netflix-serien, mens produksjonsselskapet nå leter etter en showrunner til å styre filmatiseringen.

Serien vil umiddelbart ta sitt utgangspunkt fra samme historie som filmene, hvor ’Umbrella Corporation’ står bak utviklingen av T-viruset, som gjør folk om til blodtørstige zombier.

Utover dette vil serien utvide og gå mer i dybden med det eksisterende mytologiske universet.

Spillselskapet ’Capcom’ utga i 1996 spillet ’Resident Evil’ til Playstation, som fort ble en stor suksess og populæriteten ble deretter fulgt opp av hele seks kinofilmer som til sammen har spilt inn mer enn $ 1,2 milliarder dollar. Noe som gjør filmen til den mest lønnsomme filmserien basert på et videospill noensinne.

Netflix har ikke bekreftet at en ’Resident Evil’ serie er under utvikling, men det amerikanske mediet Deadline pleier å holde seg godt oppdatert når det gjelder film- og serie bransjen.

Flixfilmer vil selvfølgelig komme med en oppdatering så fort det kommer mer informasjon.
Skriv kommentar