Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Ridiculous 6 blir Adam Sandlers første Netflix film

Date: 07/04/2015 | Ingen kommentarer

adam-sandler-Ridiculous-6-netflix-300x300I oktober 2014 kunne den amerikanske streamingtjenesten Netflix avsløre at de hadde inngått en eksklusiv avtale med den populære komikeren Adam Sandler om fire filmer som utelukkende skulle vises på Netflix. På daværende tidspunkt var det ingen opplysninger om hvilke filmer det var snakk om, men nå er det imidlertid kommet frem at den første filmen i rekken blir en western-parodi kalt Ridiculous 6.

Adam Sandler medvirker selv i Ridiculous 6 og har også fått lokket venner med, heriblant Nick Nolte, Steve Buscemi, Rob Schneider, Dan Aykroyd, Luke Wilson, Steve Zahn, Danny Trejo og Vanilla Ice. Det skriver The Wrap.

Handlingen i Ridiculous 6 er ennå ikke avslørt, men historien sentrerer seg angivelig omkring en foreldreløs (Adam Sandler), som vokser opp hos indianere. Tittelen på filmen referer til westerns som The Magnificent Seven og den kommende The Hateful Eight av Quentin Tatantino.

Ridiculous 6 er opprinnelig utviklet i samarbeide med Sony Pictures og Paramount, men da Adam Sandler inngikk avtalen med Netflix tilfalt filmen streamingtjenesten. Ridiculous 6 instrueres av Frank Coraci, som tidligere har stått bak klassiske Adam Sandler filmer som The Wedding Singer, The Waterboy og Click.

Det er enda ikke fastsatt en premieredato for Ridiculous 6.
Skriv kommentar