Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Rykte: Netflix jobber på tre Star Wars-serier

Date: 14/08/2015 | 2 kommentarer

2000px-Star_Wars_Logo.svg_Streamingtjenesten Netflix og Disney har angivelig inngått et samarbeid om å utvikle tre nye serier basert på de populære stjernekrigsfilmene Star Wars. Det skriver det engelske mediet TechRadar. Opplysningene er ikke blitt bekreftet av hverken Disney eller Netflix.

Disney og Netflix samarbeider allerede om de nye superhelt-seriene, Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist og The Defender. Videre fikk den seneste sesongen av animasjonsserien Star Wars: The Clone Wars eksklusiv premiere på Netflix. Alle disse forholdene skulle være medvirkende til at en avtale mellom Netflix og Disney omkring Star Wars synes å være realistisk.

Historien melder ingenting om hvilke karakterer seriene vil omhandle eller når de eventuelt vil få premiere. Det skulle derimot være snakk om live-action serier, altså normale menneskelige serier og ikke animasjon.

Ovenstående er på nåværende tidspunkt kun rykter, men Flixfilmer følger naturligvis saken og bringer nyhetene hvis det skulle skje en utvikling.
2 kommentarer til Rykte: Netflix jobber på tre Star Wars-serier

  1. Mohammed - kl. 18:51, 04-12-2018:

    Kan det komme fire sesonger til på star wors the clone wors setter stor pris på det

  2. Mohammed - kl. 19:01, 04-12-2018:

    Kan det komme fire sesonger til på star wors the clone wors.
    Vis det kommer setter jeg stor pris på det.

Skriv kommentar