Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Rykte: Ny Netflix-film med Eddie Murphy

Date: 25/11/2015 | Ingen kommentarer

eddie-murphy-netflix-270x300Produksjonsselskapet Imagine Entertainment og Netflix er angivelig i gang med å utvikle en ny film som har Eddie Murphy i hovedrollen. Det skriver det amerikanske medie Bloomberg.

Det er Brian Grazer, bestyrelsesformann fra Imagine Entertainment, som avslører planene om filmen, men disse er ikke bekreftet av Netflix på nåværende tidspunkt. Michael Rosenberg, Imagine Entertainment, har også tilføyet at prosjektet er på et tidlig stadie.

Filmen skulle være en komedie med Eddie Murphy i hovedrollen. I filmen skal Murphy være så ”rå” som han kan være, med henvisning til hans stand-up show Raw fra 1984 hvor Murphy blant annet sier ”fuck” 223 ganger i løpet av 93 minutter.
Ettersom at Netflix enda ikke har bekreftet filmen er det fortsatt usikkert om den i det hele tatt blir til noe, men vi følger selvfølgelig opp på historien hvis det skjer en utvikling.

Eddie Murphy har ikke medvirket i en film siden A Thousand Words fra 2012, som midt sagt ikke fikk særlig gode anmeldelser. Eddie Murphy var blant de mest populære skuespillerne på 80- og 90-tallet. Det forventes at Eddie Murphy får et comeback når han i rollen som Axel Foley vender tilbake i den populære politifilmen Beverly Hills Cop 4, som får premiere om noen år.

Hvis filmen blir bekreftet vil den bli tilknyttet en stor portefølje av filmer fra Netflix som får premiere i de neste par år. Allerede d. 16. Oktober har Netflix premiere på deres første film; Beasts of No Nation med Idris Elba i hovedrollen. Videre kommer det også filmer med Adam Sandler, Bill Murray, Brad Pitt, Ricky Gervais, Judd Apatow og Angelina Jolie.Skriv kommentar