Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Rykte: Nytt Top Gear på Netflix

Date: 12/06/2015 | Ingen kommentarer

p01lc1xn-300x245Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond kan være på vei til streamingtjenesten Netflix med et helt nytt bilmagasin etter at programmet Top Gear er lukket. Det skriver flere medier.

Det har i lang tid vært rykter om et nytt Top Gear program på Netflix etter Jeremy Clarkson valgte å gå og BBC sluttet serien. Ryktene har spredt seg mer de siste dagene og navnet på showet skulle til og med være på plass. Hvis Netflix kjører programmet kommer det angivelig til å hete ’House of Cars’, i følge den britiske tabloidavisen The Mirror. Det er naturligvis med en skjult henvisning til den populære Netflix-serien House of Cards med Kevin Spacey. Her på Flixfilmer.no kan vi dog ikke helt forestille oss at programmet vil bli navngitt på den måten.

Mediene nevner Netflix og den britiske tv-kanal ITV som de to parter som kan løpe av med det nye Top Gear programmet. Netflix er ikke avhengige av annonsører, som ITV, og anses derfor som det optimale hjemmet for programmet. Jeremy Clarkson og co. er kjente for å sprenge ting i luften og for å teste biler til deres maksimum og det er ikke sikkert annonsørene hos ITV vil være fornøye med den slags.

Hverken Netflix eller Jeremy Clarkson og co. har bekreftet forhandlingene med streamingtjenesten. Vi følger opp på saken.Skriv kommentar